RÓLUNK


Nem találja?

Nem találja a megfelelő ingatlant? Írjon nekünk!


Keressen bennünket!

Kérdés esetén küldjön nekünk levelet email vagy hívjon bennünket a következő számon - +36-30/640-3365.

Tisztelt Látogató!


Cégünk a Hrubos Ingatlan, Hitel,Biztosításközvetítő Pénzügyi és Kereskedelmi Kft. 2000 .márciusában alakult egyéni vállalkozás jogutódjaként működik a biztosítás, ingatlan, értékbecslés és hitelközvetítési, építészmérnöki tervezés keretei között.

Mivel a piac és a jelenlegi helyzetünk megköveteli az ügyfelek minél jobb és színvonalasabb kiszolgálását, ezért döntöttünk az átalakulás mellett. Növeltük az iroda létszámát, de maradtunk a családi vállalkozás stabil háttere mellett. A képzések iránti igény, a naprakész tájékozottság, mind fontos szempont maradt a munkánk során.

A cégünk olyan komplex kiszolgálásra törekszik ügyfeleink részére, amely felöleli a lakásvásárlási, és ezzel egy időben a hitelek közvetítésének, valamint a velük párhuzamosan, szolgáltatási igényként jelentkező biztosítások /élet, baleset, lakás, nyugdíj, lakástakarékosság/ közvetítését is. Az ingatlan közvetítéssel egyidőben, építészmérnöki tevékenységet is folytatunk: épülettervezés, engedélyezési tervek készítése, épületfelmérés, külső-belső tér vizualizációja.

 

Hrubos Kft.


Irodánk igyekszik a szolgáltatási piacon betömni azt az űrt, amely igényként már sokszor felmerült az ügyfeleinknél. A Hitelek tekintetében igyekszünk minden olyan pénzintézettel leszerződni, amelyek szolgáltatása és az ügyfelek iránti kedvező ajánlatai megfelelnek a célnak. Ezért szerződtünk le az Otp, K&H, Mkb, Budapest, Aegon, Lombard Lízing, UniCredit bankokkal, hogy az általuk ajánlott hiteleket közvetítsük ki az ügyfeleink részére. Ezzel párhuzamosan, a biztosítások tekintetében minden fontos társasággal, így az Allianz, Generali, Aegon, Signál, Groupama-garancia, Uniqa, K&H, Union, Köbe, Astra biztosítókkal is szerződésünk van, mint a Somogy Bróker független biztosításközvetítő alkusznak. Az ingatlanközvetítési piacon is igyekszünk olyan szolgáltatást nyújtani a hozzánk forduló ügyfeleinknek, amely minden igényt kielégít.

Szolgáltatásaink, tanácsaink ingyenesek ügyfeleink részére, az általunk végzett munka ellenértékét a szerződött partnereink jutalék formájában adják.

 

Cégünk elérhetősége:

Hrubos Ingatlan, Hitel, Biztosításközvetítő

Pénzügyi és Kereskedelmi Kft.

Székhelye: 8600 Siófok Fő utca 174-176 fszt.18.

Telefon Fax. üzenetrögzítő: +36-84-312-540

Mobil:+36-30-378-5931 +36-30-640-3365

e-mail: hrubos.marika@lakas-ingatlanhitel.hu
Amennyiben nem talált az Ön igényének megfelelőt, úgy engedje meg, hogy kérdőív segítségével tájékoztassuk további lehetőségekről.

Amennyiben folyamatosan szeretne tájékozódni oldalunkon közzétett lakásokról, ingatlanokról, vagy tájékozodni szeretne az aktuális hitellehetőségekről, úgy kérem, íratkozzon fel hírlevelünkre, mely egyszeri regisztrációval érhető el.


VÁLLALKOZÁSUNKKAL SZERZŐDÖTT PÉNZINTÉZMÉNYEK ÉS BIZTOSÍTÓTÁRSASÁGOK:


  • 8600 Fő utca 174-176 fszt.18.
  • Telefon

    +36-30/640-3365

  • E-mail

    hrubos.marika@lakas-ingatlanhitel.hu

Hrubos Ingatlanközvetítő Kft. © 2008 - Minden Jog Fenntartva